Despre clinică

Dental Point Clinic te întâmpină ca şi pacient!

Dental Point Clinic s-a născut din dorinţa şi nevoia pacienţilor noştri. În anul 2016 am început această frumoasă aventură în care am vrut să le oferim pacienţilor noştri standarde înalte prin servicii stomatologice de calitate, aparatură performantă şi printr-o atmosferă cât mai plăcută.

Filozofia clinicii noastre este de a ne strădui zilnic în a-ți oferi ce-i mai bun și potrivit pentru sănătatea dentară atât a ta cât și a familiei tale. O practică orientată spre familie într-un mediu prietenos şi grijuliu dedicată excelenţei.


Dental Point este o clinică privată care oferă servicii stomatologice de înaltă calitate în acord cu nevoile fiecărui pacient. Specialiștii din cadrul clinicii dețin o vastă experiență în rezolvarea problemelor dentare cu accent pe tratamentele endodontice (de canal). Aparatura disponibilă în cadrul clinicii este la standarde foarte înalte și permite realizarea manoperelor dentare în condiții de eficiență și maxim confort. Avem cele mai noi sisteme de sterilizare pentru a oferi siguranţă atât pacienţilor noştri cât şi personalului. Orientarea spre pacient și spre rezolvarea problemelor dentare ale acestuia a determinat lărgirea ariei în ceea ce privește serviiciile stomatologice oferite cât și determinarea de a împărtăşi o experiență plăcută celor care aleg clinica noastră. Specializările oferite de clinica noastră sunt endodonţia, implantologia, protetica dentară, pedodonţia, chirurgia orală cât şi stomatologia generală.

Echipa noastră de profesionişti participă frecvent la congrese şi la cursuri de specializare pentru a vă oferi cele mai noi tehnici şi cea mai înaltă experienţă într-o clinică dentară. Susţinem şi investim activ în specializarea permanentă a echipei noastre.

Pentru confortul tau, Dental Point Clinic îți oferă programări atât în prima parte a zilei cât şi seara. Facilităm şi plata serviciilor stomatologice venind în întâmpinarea dumeavoastră cu opţinea de a plati atât numerar, card cât şi prin transfer bancar.

Aşteptăm cu nerăbdare să creăm zâmbete fericite şi sănătose pentru pacienţii noştri în anii ce urmează!

Program
  • LUNI:9:00 am – 20:00 pm
  • MARTI:9:00 am – 20:00 pm
  • MIERCURI:9:00 am – 20:00 pm
  • JOI:9:00 am – 20:00 pm
  • VINERI:9:00 am – 20:00 pm
  • SAMBATA:INCHIS
  • DUMINICA:INCHIS